Kare Kod Mezar

Wiki Article

Kare Kod Mezar
Niçin Qr Kara yer kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin biçimırasını keyiflendirmek karınin, Bizden ahir nesiller ciğerin; Büyüklerimiz üzerine bilim satmak sinein Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut mahiye ve senelik ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin yazıırasını unutamayacağınız şekilde evetşkocaoğlann ve evetşatın!. Yegâne yapmanız müstelzim rahmetlik ve/yahut vefat edene ilgilendiren gösterici, biyografi, belge, şiir vb. materyalleri iletişim sayfamızda benimsemek ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Sin sayfanız müheyya evetğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (veri matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve gömüt taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu veya QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 senesinde vüruttiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Kod çoklukla kare beyaz zehir döşeme üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Lodosluk Kore'bile geniş olarak kullanılmaktadır.


QR Gömüt Zamanlı mı?
Hayır. QR Mezar (Kare Kodlu Metfen) sistemi ile sevdiklerinizi qr kod mezar ileri nesillere bırakıt bırakabilirsiniz. Süre yasak. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetli için bir şeyler ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, veladet ve ölüm zamanı, biyografi, dua, suret, şiir, özel tarih, karı göstericiı vb. Bu sayfada QR (Kod matrisleri). . Mezara mevrut ziyaretçilerin merhumun yahut merhumun sistemini harismaları, dürüstıllı telefonlarının kamerasını açmaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve kare kod mezar kontakyı izleme etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çaldatmaışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve katiyen olmayacaktır. Sadece yeni mezarlara değil bulunan qr kod mezar mezarlara da uygulanabilmektedir. Külüstür veya yeni bulunan mezarlarınız derunin ağırlık üzerinde çtuzakışan özel QR (Matrix Code) işlemeli pleksiglas yapıştırıckaloriı siz kalburüstü müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page